fbpx

Pla d’Estudis KM

Formació musical integral

KiddyMusics té un experimentat Pla d’Estudis musicals que comença a partir dels 7 anys. El nostre programa inclou la pràctica de l’instrument, clàssic o modern, les diferents matèries de llenguatge musical, a través del nostre mètode Música Activa i la integració en les formacions instrumentals i/o vocals.

Pla d’Estudis KiddyMusics

En què consisteix el Pla d’Estudis KiddyMusics?

Per nivells i amb continguts específics, proporcionem les bases per una bona execució, interpretació I comprensió musical que donarà sentit al que es tocarà amb l’instrument.

A més potenciarem la pràctica musical en grup, amb els combos, les big bands, els ensembles, la FunkyJazzBand, les orquestres de corda, vent o percussió, d’Orff i les grupals vocals.

Preparem els alumnes per les proves de nivell i titulacions dels Conservatoris de Grau Mig i Superior, de l’ABRSM i del Trinity College.

Com està estructurat el Pla d’Estudis?

El programa està estructurat per nivells, que van des de la iniciació fins el Grau 8. Es finalitza el programa amb uns coneixements reconeguts com a grau professional.

 • Iniciació

  Etapa on la part de llenguatge pren una dimensió important per tal de facilitar la pràctica de l’instrument en la seva fase d’iniciació. Es potenciarà la pràctica de l’instrument en grup.

  Per a qui? Nens o nenes dels 7 als 8 anys.

 • Elemental

  Seguint amb la programació dels nivells anterior, l’objectiu de tota Etapa Elemental és la de consolidar els conceptes del llenguatge per tal de donar el màxim suport a l’estudi de l’instrument. Ja en aquesta etapa es comença a proposar preparar-se per fer els exàmens de la Royal School, Trinity College i Conservatoris.
  En aquest nivell, s’introdueix els conceptes bàsics d’harmonia

  Per a qui? Nens o nenes a partir dels 8 anys.

 • Mig

  En aquesta etapa l’harmonia, la composició, l’anàlisi, les formes musicals formen part de l’apartat teòric. L’instrument ja està en la seva plenitud i per tant la part d’interpretació en públic tindrà un pes específic. Es continua la pràctica instrumental en grup. Els alumnes, si ho desitgen podran optar a les proves d’accés de les diferents titulacions existents.

  Per a qui? Nens o nenes amb el nivell elemental finalitzat.

[:es]

Quins beneficis aporta el programa KiddyMusics Embarassades?

KiddyMusics dóna eines a les mares per comunicar-se amb el seu futur nadó, trobant estones de benestar i relaxació, preparant- se per al part i gaudint de les vivències musicals d’altres maneres.

[:]